Транспорт за Националния тракийски събор „Богородична стъпка“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

0 (15)Община Стара Загора уведомява жителите и гостите на града, че на 28 и 29 август (събота и неделя) на територията на Старозагорските бани ще се проведе Националният тракийски фолклорен събор „Богородична стъпка“.

За осигуряване на максимална безопасност и комфорт на всички присъстващи на събитието, автобусите до Старозагорските бани и околните села ще се движат само по околовръстния път на курорта – пътя през хотелската част. Автобусите, обслужващи линии с №№ 9, 91, 92 ще спират на следните спирки в Баните: „Армира“ – „Мини Марица-изток“ – „Поща“ – „Обсерватория“ и ще обръщат на разклона за село Сулица.

Ще бъде осигурен допълнителен курс на 28.08.2021 г. с час на тръгване 22.00 часа от Старозагорски бани – център, който ще обслужи и обиколния маршрут.

Участниците и гостите на празника могат да ползват действащите автобусни линии до Старозагорските бани съгласно утвърдените маршрутни разписания.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн