Георги Гьоков е председател на парламентарната комисия по труда и социалната политика в 46-то НС

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

Старозагорският депутат от „БСП за България“ Георги Кадиев ще е член на Комисията по бюджет и финанси и Комисията по енергетика и климат
*
Георги-Гьоков 2021Георги Гьоков ще председателства Комисията по труда и социалната политика в 46-то Народно събрание. Социалната комисия, една от 22-те постоянни парламентарни комисии, включва четирима зам.-председатели и 18 членове.

„Никой засега не може да предскаже хоризонта на 46-то Народно събрание, но приоритетните теми за всички българи, с които и ние трябва да се заемем са, актуализацията на бюджета – ще настояваме за преизчисляване на пенсиите, за данъчни облекчения за младите семейства, както и за увеличение доходите на хората”, заяви Гьоков, който ще участва и в работата на здравната комисия като член.

Парламентарната група на “БСП за България” получи четири председателски места. Комисията по отбрана ще се ръководи от Атанас Зафиров, Комисията по образование от Ирена Анастасова и Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта от Иван Ченчев.

Старозагорският депутат от „БСП за България“ Георги Кадиев ще е член на Комисията по бюджет и финанси и Комисията по енергетика и климат.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн