Tриажният COVID кабинет в Стара Загора продължава работа

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

0 (14)Триажният кабинет, разкрит в Стара Загора, приема граждани с работно време от 9,00 до 12,30 часа и от 13,30 до 16,30 часа всеки делничен ден, а в почивните дни от 9,00 до 14,00 часа, потвърди управителят на „Диагностично консултативен център–I“ д-р Георги Лисичков. Той припомни, че всички посетители на Триажния кабинет с грипоподобни симптоми се преглеждат от специалист, който назначава подходяща терапия за лечение. Извършва се бърз антигенен тест за евентуално установяване на COVID-19.

Триажният кабинет в Стара Загора е обособен на територията на „Диагностично консултативен център-I“, намиращ се в сградата на бившата Детска поликлиника, бул. „Руски“ 62. Входът за хора със симптоми е само от юг от ул „Димитър Наумов“ и работи по предварително изготвен график, който се оповестява ежеседмично на входа на Центъра. Обслужването на пациенти с грипоподобни симптоми в кабинета е безплатно за жители на Община Стара Загора.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн