Презентация „Горски пожари – управление на сили и средства“ бе представена днес пред ловните сдружения в област Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

20210806_150437„Благодаря Ви, че се отзовахте на поканата и присъствате на днешната среща“, се обърна към представителите на ловните сдружения директорът на ОДМВР – Стара Загора ст. комисар Николай Колев и ги призова при пожар веднага да сигнализират, за да се предприемат действия възможно най-скоро.

Инспектор Ивайло Илиев от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в презентация обобщи най-важните действия при сигнал за пожар, както и мерки за безопасност при гасене на горски пожари. Сред тях са да има пряка видимост и връзка между участниците в гасенето и да се изпълняват разпорежданията на ръководителя на място.

Инспектор Илиев припомни, че паленето на огън на разстояние по-малко от 100 метра от горски територии е забранено и добави, че най-важно е да се подаде сигнал към 112 и да се съдейства да се ориентират точно екипите на пожарната, за да могат да стигнат максимално бързо до мястото.

20210806_150503
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн