За 10-ти път Фестивал на виното и културното наследство АВГУСТИАДА в Стара Загора, 24-26 септември 2021

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

Във връзка със Заповед на Министъра на здравеопазването от 3 септември 2021 г., влизаща в сила от 7 септември 2021 г., фестивалът се отлага до първия възможен период след отпадане на ограниченията.

Photo_10Търговско-промишлена палата – Стара Загора и компания OINORAMA wine consulting & business solutions, в партньорство с Община Стара Загора, за десети юбилеен път организират Фестивал на виното и културното наследство Августиада, който ще се проведе на открито, на Античната улица Августа Траяна в Стара Загора от 24 до 26 септември 2021 г.

Традиционно в рамките на събитието ще се избере Царицата на Августиада 2021, като посланик на Фестивала. Царицата на Августиада 2021 получава оригинална корона и заедно с двете подгласнички – също и парични и предметни награди. Всички участнички в конкурса получават подаръци, осигурени от организаторите и спонсорите. Те ще вземат участие и в събитията по време на фестивала.

Модна агенция Ивет Фешън отново е официален партньор в конкурса и предоставя специалната награда.

Организаторите отправят покана за участие в конкурса за избор на Царица на Августиада 2021. Кандидатките за участие в конкурса трябва да имат навършени 16 години. Да предоставят кратка информация за себе си, 2 снимки в цял ръст и 1 портретна – с близък план на лицето.

Записването за участие е от 5 август до 10 септември 2021 г. в офисите на Търговско-промишлена палата – Стара Загора, ул. „Г. С. Раковски” 66 и в Обществен дарителски фонд Стара Загора, ул. „Граф Игнатиев” 14, в работни дни от 10:00 до 17:00 ч., или на имейл office@fund-sz.org.

Кастингът, на който ще се изберат претендентките, ще се проведе на 11 септември 2021 г. от 12:00 ч., във фоайето на Държавна опера – Стара Загора. Самият конкурс ще се състои на 24 септември 2021 г. от 20:30 ч. на открита сцена на Античната улица Августа Траяна.

Информация за фестивала можете да намерите на сайта му www.avgustiada.com.
#gerb

lice

социално споделяне


echo
Copyright © 2021 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн