Община Стара Загора се присъединява към кампанията „Влез в мрежата“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

КампанияОбщина Стара Загора се присъединява към кампанията „Влез в мрежата“ на Програма „Развитие на човешките ресурси“ (2021-2027). Събитието в Града на липите ще се проведе от 18.00 часа на 5 август (четвъртък) на сцената пред местната администрация. Партньори на програмата са още Държавна опера Стара Загора, Международен младежки център – Стара Загора, Областен информационен център – Стара Загора и Бюрото по труда.

Водещи на събитията от кампанията „Влез в мрежата“ са актьорите Александър Кадиев и Катерина Евро.

Общо седем български града са част от кампанията „Влез в мрежата“ – Пловдив, Русе, Варна, Стара Загора, Бургас, Сандански и София. Събитията са част от Конференцията за бъдещето на Европа. Целите на кампанията „Влез в мрежата“ са да демонстрира по забавен начин важността от адекватни дигитални умения и да събере предложенията на българските граждани за бъдещето на Европа. Предложенията за бъдещето на Европа ще бъдат събрани чрез анкети на място и в уебсайта на програмата, след което ще бъдат обобщени и изпратени на Европейската комисия.

Инициативата ще бъде открита с танца Йерусалема.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн