Младежи организират кампания за осиновяване на бездомни кучета в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

220082415_1047152922692287_3104726781282658376_nУчастниците в лятната доброволческа програма на Международния младежки център в Стара Загора организират благотворително събитие „Живот сподели – куче осинови“ за намиране на нов дом за кучета от Общинския приют. То ще се проведе днес от 18.00 часа пред сградата на Община Стара Загора.

Според доброволците целта е окуражаването за осиновяване на кучета от Общинския приют за безстопанствени животни, защото не всеки дом се нуждае от куче, но всяко куче се нуждае от дом.

Ако имате осиновено куче – от приюта или от улицата, сте свободни да го доведете, нека покажем на хората, че и тези сладури заслужават любов и грижи! Ако може, Ви молим да ни изпратите снимки с Вашия осиновен приятел, за ги да включим в събитието, допълват организаторите.

Участниците ще получат информация за грижите, които се полагат за кучетата от представители на Кучилище, а хора, осиновили животни, ще споделят практически опит.

Програмата включва още срещи с осиновители, демонстрации с кучета, както и музикални изпълнения от вокална студия „Усмивки“.

На 31 юли (събота) от 10.00 до 12.00 часа ще се проведе Ден на отворените врати в Общинския приют за безстопанствени животни – Стара Загора, в който всеки може да разгледа кучетата, настанени там, и да осинови домашен любимец.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн