Приключи етап от проект Въвеждане на Обща рамка за оценка CAF 2020 в Община Стара Загора – изготвяне на План за подобрение

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

__Obshtinata 660 - CОбщинска администрация Стара Загора приключи един от основните етапи по проект “Въвеждане на общата рамка за оценка CAF в администрациите”, а именно изготвянето и утвърждаването на План за подобрение – План за действие за реализиране на мерките за подобрение от Доклада за самооценка на Община Стара Загора по CAF за периода 2021‐ 2024 г. Планът съдържа приоритизирани мерки за подобрение, които бяха посочени в Доклада за самооценката и е изготвен от екип от служители, определени със Заповед на Кмета на Община Стара Загора, преминали през второ специализирано обучение на ИПА.

Планът за подобрение – План за действие за реализиране на мерките за подобрение от Доклада за самооценка на Община Стара Загора по CAF за периода 2021‐ 2024 г. е публикуван на интернет страницата на Община Стара Загора: https://www.starazagora.bg/bg/sertifitsirane-po-caf.

Общата рамка за оценка CAF е инструмент за цялостно управление на качеството, разработен специално за публичния сектор по инициатива на Европейската мрежа на публичната администрация. Той разглежда организациите едновременно от различни аспекти, прилагайки цялостен подход към анализа на организационното изпълнение. Моделът CAF е базиран на самооценка на институцията, в която тя идентифицира силните си страни, посочва областите за подобрение и дефинира нужните стратегически мерки за организационно усъвършенстване и възможностите за развитие.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн