„Рок и бира, бира и рок“ завладява Стара Загора този петък

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Всички любители на рока в Стара Загора ще могат да се насладят на завладяващ рок маратон този петък (16 юли) от 19.00 часа на живо на сцената в парк „Артилерийски“.

Участие в концерта под надслов „Рок и бира, бира и рок“ ще вземат млади рок банди. Събитието е част от инициативата на Община Стара Загора „Уикенди под липите“.

Първи на сцената ще се качат „The dead captain“, който ще изпълнят авторски парчета и кавъри на световни хитове.

Старозагорската група „Down Town“ ще представи за първи път пред публика два нови сингъла, както и част от песните от техния най-нов албум.

Perfect Stranger ще „забият“ отново на старозагорска сцена и ще представят колаборация от авторска музика и изпълнения от последния проект на групата, а именно “Scenes from a Lifetime” (Dream Theater Tribute). Преливащи от алтернативен до прогресив рок Perfect Stranger ще въвлекат присъстващите в поток от строга и интуитивна организация на музикалните елементи. За феновете на съвременната рок музика това ще бъде преживяване, храна за душата към която ще искат да се връщат винаги.

210663332_1947838215372712_2523218594765633324_n
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн