Вятърът на промяната развя знамената на БСП при закриването на кампанията тази вечер

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

P1430337P1430314Силен и топъл летен вятър развя червените знамена на коалиция “БСП за България” при закриването на предизборната й кампания в Стара Загора за парламентарните избори на 11 юли 2021 г. На площада пред Общината по този поводпод звуците на Етрополската духова музика се стекоха социалисти, участници в листата с №4, симпатизанти и граждани.

Водачът на листата Георги Кадиев представи 22-мата участници в нея. Много от тях приветстваха от сцената събралите се старозагорци.

“11 юли е съдбовен ден за България. Няма по-лява политика от борбата с олигархичния модел. В тази борба ние ще дадем всичко. Аз съм застанал пред вас да поема ангажимент – че никога, при никакви обстоятелства няма да ви предадем или продадем. Винаги ще бъдем до вас и винаги ще можете да разчитате на нас. Да си ляв означава да си солидарен, означава да си справедлив, означава да помагаш на другите тогава, когато имат нужда. Това ще правим ние. Искаме да се превърнем в незаобиколим фактор за съставянето на следващото управление. Не за друго, а за да изпълним ангажиментите, които сме поели. Ще спазваме всяко едно обещание, което сме направили през тази кампания. И аз, и листата ни, която е изключително единна и изключително активно направи тази кампания, ще направим така, че Стара Загора, областта и държавата да изглеждат по друг начин след изборния ден. За целта ни трябва вашата подкрепа на 11 юли” – обърна се към присъстващите Георги Кадиев.

Вторият в листата Георги Гьоков допълни: “БСП е единствената партия, която може да донесе дългоочакваната промяна и да я направи устойчива във времето. БСП е и единствената партия, която може да управлява страната с грижа и отговорност за всеки един българин. Подкрепете ни с № 4 в машинната и хартиената бюлетина на 11 юли!” – призова и той.

В края на официалната част в знак на солидарност с работещите в минно-енергийното сърце на България социалистите разпънаха огромен транспарант с надпис “Няма да дадем “Марица-изток”!”
“Ще направим всичко, за да спасим работните ви места, както и икономиката на града и областта. За да има силна Стара Загора и силна България!” – обобщи Кадиев.

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

P1430344P1430317P1430368P1430349P1430356P1430365P1430369P14303514525634P1430347
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн