Сигнали за паднали клони на дървета след бурята в Стара Загора снощи

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

буряСлед бурния вятър и дъжд снощи в града на безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора – 0800 157 37, са подадени близо 15 сигнала. Граждани са сигнализирали паднали дървета на няколко улици в града. На кръстовището между ул. „Ген. Гурко“ и ул. „Поп Минчо Кънчев“, ул.“Х.Д.Асенов“ №115, и на бул.“Славянски“ до кръговото кръстовище с бул.“Св. Патриарх Евтимий“.

Получен е сигнал и волтова дъга, както и за скъсан кабел на уличното осветление. Подадена е още информация и за висящи телекомуникационни кабели вследствие на паднали клони и силния вятър.

„Веднага след получаване на сигналите екипи на Община Стара Загора са започнали отстраняване на падналите клони“, информира Пламен Тодоров, началник на отдел „Опазване на обществения ред и управление на кризи“.

Община Стара Загора е реагирала на сигналите, за които има правомощия, а останалите са насочени към компетентните органи. На гражданите е върната обратна информация.
#vvv

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн