Красимир Вълчев: Ще продължим да инвестираме в образованието

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

Imagegerb-nomer-5Водачът на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС в Старозагорски избирателен район Красимир Вълчев участва в церемония по символична първа копка, с която започна изграждането на детска градина в чирпанското село Свобода. Сред гостите бяха кандидатите за народни представители Лъчезар Борисов, Александър Кьосев и арх. Мартин Паскалев.

„По време на 4-годишния мандат на правителството на Бойко Борисов инвестирахме значителни средства в сферата на образованието в малките населени места. Посещаването на детска градина е от ключова важност за приобщаването на децата в образователния процес и те трябва да имат подходящи условия за това“ – каза Красимир Вълчев. Той подчерта, че инвестициите в сектора ще продължат.

„Благодаря на министъра на образованието и науката в предходното правителството на ГЕРБ Красимир Вълчев. Само за една година нашата Община получи над 4 млн. лева за образователна инфраструктура. Използваме тези средства за изграждане на детска градина в село Свобода, спортна зала в Професионална гимназия по селско стопанство в Чирпан, спортни площадки, получихме два нови автобуса за учениците… Това, което направихме за толкова кратък срок, не се е случвало през последните 30 години в Чирпан“ – заяви кметът на общината Ивайло Крачолов.

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн