Кандидати за народни представители от ГЕРБ – СДС споделиха празника на жителите на с. Бъдеще

STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Lachezar--BorisovTaneva_Chakarova-1Кандидатите на народни представители от Коалиция ГЕРБ – СДС в Старозагорски избирателен район – Лъчезар Борисов, Петя Чакърова и Бояна Танева поздравиха кметския наместник Иванка Иванова и жителите на село Бъдеще по случай 100-годишнината на Народно читалище „Васил Левски – 1921“. Те подариха многофункционален принтер за нуждите на читалището и авторските книги на кандидата за народен представител от Коалицията Маноил Манев – „Орденът на оръжието“ и „Стига, рече Господ. Преврат по време на пандемия“.

„В продължение на 100 години читалище „Васил Левски“ е средище на култура, просвета и образование. Трябва винаги да следваме завета на Дякона за чиста и свята република, което отстояваме и в момента. В период на противопоставяне, ние се борим за обединението, завещано от хан Кубрат, като стъпваме на социалната сигурност за хората, икономическото и образователното развитие“ – каза в приветствието си кандидатът за народен представител Лъчезар Борисов. Пожелания за здраве, успехи и съхраняване на националните традиции и идентичност отправиха Петя Чакъров и Бояна Танева, които споделиха празничното настроение, за което се погрижи Общинският фолклорен ансамбъл „Загоре“.

Сред основните приоритети за област Стара Загора на Коалиция ГЕРБ – СДС е осигуряване на най-малко 10 млн. лева за ремонти на пътища и улици в селата.

За Коалиция ГЕРБ – СДС се гласува с № 5 в машинната или хартиената бюлетина на извънредните парламентарни избори на 11 юли.

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн