Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС: Работим за стабилност и перспектива за Старозагорския регион

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG-4IMG-5Имаме нужда от стабилност, от предвидимост, от спокойна политическа обстановка, за да работим. С тези думи бяха посрещнати кандидатите за народни представители от 27-и Многомандатен избирателен район – Стара Загора Александър Кьосев и арх. Мартин Паскалев в една от фирмите в града, която е лидер на българския пазар по обем на продажби на парафин, восъци и восъчни смеси. „Имаше икономически проблеми, които можеха да застрашат и нашето производство. Благодарение на стабилното управление и баланса в мерките за подпомагане успяхме да издържим и този път. С помощта на мярката 60 към 40 при нас се запазиха работните места и възнагражденията и не прекъснахме производството. Искаме тази сигурност да продължи“ – допълниха работници от фирмата.

Разписание - градски транспорт >>>>Кандидатите за народни представители представиха пред мениджърския екип основните акценти от програмата за управление. „Целта ни е да бъдем в подкрепа на младите хора и да създаваме условия за бъдещето им кариерно развитие в Стара Загора и в региона“ – каза Александър Кьосев – най-младият кандидат от Стара Загора в листата на коалиция ГЕРБ – СДС. Арх. Мартин Паскалев подчерта важността от продължаване на 100% безплатното за домакинствата саниране на жилищни сгради. „Това е политика, която влияе пряко върху хората – осигурява им по-голям комфорт и води до икономия на средства за отопление. Държим тази възможност да бъде отново достъпна без съфинансиране, каквито са идеите на служебното правителство в момента“ – каза арх. Паскалев. В срещата участва и депутатът от ГЕРБ в 44-ото и 45-ото Народно събрание Радостин Танев, който припомни значението на региона ни за икономическото развитие в възлови за България сектори и опасността той да бъде пренебрегнат занапред.

Срещите с представители на бизнеса в региона продължиха в една от утвърдените строителни фирми, занимаваща се с производство и монтаж на сглобяеми стоманобетонни конструкции и строителни продукти. Пред работещите министърът на икономиката в правителството на Бойко Борисов и кандидат за народен представител Лъчезар Борисов представи икономическите мерки и акцентира на обективния факт, че България е страната, която запази потреблението си по време на световната здравна и икономическа криза. Лъчезар Борисов сподели подробности за мярката за подпомагане на младите хора, които тепърва ще се развиват на пазара на труда. „Партия ГЕРБ планира държавата да поеме за една година 60% от осигурителния доход на 60 000 млади хора, които след завършване на училище или университет искат намерят своето работно място в България“ – уточни той.

Кандидатът на народен представител Бояна Танева съобщи по време на разговор с мениджърския екип наедно от големите дружества в Стара Загора, специализирано в производството на текстилни изделия, че ГЕРБ работи за осигуряването на поне 10 млн. лева за ремонти на пътища и улици в малките населени места в региона. Тя добави, че сред приоритетите на Коалиция ГЕРБ – СДС е цялостен ремонт на сградата УМБАЛ „Проф. д-р Ст. Киркович“ и превръщането ѝ в европейско лечебно заведение с модерна медицинска апаратура и подготвени и мотивирани специалисти.

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

IMG-6
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн