Лятна доброволческа програма за младежи организират в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

200528867_5629698293769624_9004825159451640549_nМеждународният младежки център (ММЦ) в Стара Загора организира Лятна доброволческа програма за младежи между 15 и 30 години.
Инициативата започва с откриващо събитие на 3 и 4 юли и е с обща продължителност три месеца. Във фокуса на програмата е стимулирането на доброволчеството сред младите хора и ефективното използване свободното време на младежите.

Участниците в програмата ще имат възможността да се включат в ежеседмични срещи, свързани с:

* Реализиране на ММЦ доброволческа мисия
* Участие в неформални, забавни срещи за сплотяване и опознаване на групата
* Реализиране на мисия, инициирана от самите участници
* Участие в ежемесечна среща за рефлексия и планиране.

В рамките на програмата младите хора ще имат възможност да реализират свои доброволчески мисии в различни сфери, свързани с подкрепа за животните, екология и опазване на околната среда, организиране на събития, изкуства и творчество, помощ за нуждаещи се хора.

При включването си в програмата, всеки младеж ще получи Доброволческа книжка. В нея ще бъдат отбелязани всички инициативи, в които са участвали младите хора и уменията, които те са развили.

Лятната доброволческа програма е подходяща за младежи между 15 и 30 години. Записването става с регистрация до 28 юни на следния линк: https://forms.gle/L3xw64hRgSSLJKWk8.
#

lice

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2021 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн