БАТА АГРО от 1 до 5 юни в Стара Загора – на най-голяма площ досега, с юбилейна годишнина

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

943984343BATA-AGRO-2021-MAPТринадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2021 ще се проведе от 1 до 5 юни на летището в Стара Загора. Форумът е юбилеен – отбелязва 10 години от първото му издание.

Програма за откриването на 1 юни 2021 г.:

* 11:00 часа – Откриване на изложение БАТА АГРО 2021
Тържествен водосвет, официални речи и поздравления

* 11:20 часа – Обиколка на изложбените площи

Място на събитието:
Летище Стара Загора, сектор Н
(самолетната писта от източната страна)

Ще присъства министърът на земеделието проф. Христо Бозуков, както и представители на местната и държавната администрация.

БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника, продукти и услуги за селското стопанство. Организира се от Българската асоциация на търговците на агротехника. Изложението се провежда от 2010 г., като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци.

13-ото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО ще представи традиционно най-новото от агротехниката и технологичните иновации. Участници са представителите у нас на най-големите световни брандове за земеделска техника, търговци на семена, торове и препарати за растителна защита, широк кръг от фирми за продукти и услуги за земеделието, включително резервни части, сервизни дейности, финансови институции, консултантски компании, автомобилни компании и други.

Към момента участие са заявили 183 фирми на площ от близо 40 000 кв.м. Това е най-голямото издание на БАТА АГРО като площ до момента.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн