EVN България приключи успешно обновяването на системата за обработка на данни

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Възстановени са всички начини за плащане на консумирана електроенергия, както и дейността на офисите и телефонния център

__EVN_300EVN България приключи успешно обновлението на системата за обработка на данни. Процесът по техническите нововъведения завърши, като от днес, 26 май 2021 г., всички обслужващи каси за заплащане на консумирана енергия функционират нормално. Възможни са също и всички безкасови начини на плащане – по банков път, през интернет, както и в „ЕVN Онлайн плюс“ на www.evn.bg. От днес се възстановява и нормалната дейност на EVN офисите и телефонния център на компанията, с предоставяне на пълния набор от услуги.

Процесът по обновление на системата се състоя в периода от 20:00 ч. на 20 май (четвъртък) до 06:00 ч. на 26 май 2021 г. (сряда). Обновяването на билинг системата в EVN България ще позволи по-бърза обработка на информация и данни, което е част от развитието на дейностите за работа на свободния пазар на електроенергия.

ЕVN България
тел. 0700 1 7777 – за обща информация (от 08:00 до 17:00 ч., от понеделник до петък)
тел. 0700 1 0007 – при аварии (денонощно)
имейл: info@evn.bg
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн