EVN Електроснабдяване награди над 100 свои бизнес клиенти на свободния пазар

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Компанията напомня, че съгласно Закона за енергетика и процедурата за смяна на доставчик, небитовите клиенти имат време до 10 юни активно да сключат договор с избран от тях търговец, ако не искат от 1 юли снабдяването им да бъде поето служебно от Доставчик от последна инстанция

__EVN_300На 14.05.2021 г. в присъствието на нотариус бяха изтеглени печелившите от кампанията „Подпиши и спечели с EVN Електроснабдяване“. В кампанията с над 100 награди участваха всички небитови бизнес потребители, сключили договор с EVN Електроснабдяване на свободен пазар в периода от 01.02.2021 до 30.04.2021 г. включително. Печелившите получават карти за пазаруване както следва:
1 подаръчна карта за пазаруване в магазин на Технополис на стойност 200 лв.
5 подаръчни карти за пазаруване в магазин на Технополис, всяка на стойност 100 лв.
100 подаръчни карти за пазаруване в магазин на Технополис, всяка на стойност 50 лв.

Печелившите ще бъдат уведомени по имейл или телефон, а представители на EVN Електроснабдяване ще предадат подаръчните карти за техника лично на всеки от тях.

EVN напомня, че съгласно Закона за енергетика и процедурата за смяна на доставчик, небитовите клиенти имат време до 10 юни активно да сключат договор с избран от тях търговец, ако не искат от 1 юли снабдяването им да бъде поето служебно от Доставчик от последна инстанция (ДПИ) по силно завишени цени, определени по методика от КЕВР.

Сключване на такъв договор става всеки месец, като заявленията за това се подават от 1-во до 10-то число към мрежовия оператор, към чиято мрежа е присъединен обекта на клиента. Смяната на доставчика става факт от 1-во число на следващия месец и е безплатно. С цел улеснение тази процедура обикновено се извършва от новия търговец на клиента.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн