Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО ще се проведе от 1 до 5 юни с пълно портфолио от изложители

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Изложението е организирано в съответствие с всички противоепидемични мерки

BATA-AGROBATA-AGRO-213-ото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще се проведе от 1 до 5 юни на Летище Стара Загора. То ще представи традиционно най-новото от агротехниката и технологичните иновации, както и пълно портфолио от продукти и услуги за земеделието на едно място. Към момента участие са заявили 182 фирми на площ от над 39 600 кв.м. Това е най-голямото издание на БАТА АГРО като площ до момента.

Изложението е юбилейно, тъй като отбелязва 10 години от първото издание на форума. То ще бъде с успешния формаат на изложбените площи от 2019 г., който предоставя по-добър достъп, видимост и компактност на изложението.

Освен традиционните демонстрации на самоходна и прикачна техника и възможността за тест драйв, в БАТА АГРО ще се представят и няколко от най-големите фирми за семена, торове и препарати, които участват с опитни полета с посеви. По този начин земеделските производители могат да видят действието на препаратите върху есенни и пролетни култури в реални условия на полето и така да направят още по-лесно своя избор.

БАТА АГРО ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки за осигуряване безопасността и здравето на всички присъстващи. Въведен е специален Протокол за организиране и провеждане на изложението в условията на пандемия, който се спазва от организатора, всички участници и посетители. Всички щандове ще бъдат открити и с постоянен достъп на свеж въздух в изложбените и общите помещения. Също така е организирана навигация на трафика от посетители с еднопосочно движение и отделни точки за вход и изход в изложението.
Ще се спазва физическа дистанция от 1,5 метра, а носенето на лични предпазни средства, покриващи носа и устата, е задължително. Осигурени са дезинфектанти и предпазни средства при нужда. Също така е организирана дезинфекция и почистване на общите и сервизни части, както и специален екип от хора, който да следи за стриктното спазване на мерките.

13-ото издание на БТА АГРО е с удължен период на провеждане – общо 5 работни дни, така че да се осигури по-равномерна посещаемост.

Всички земеделски производители и представители на бизнеса са добре дошли. Посещението е безплатно, като е необходимо да се направи регистрация – предварително на уебсайта на БАТА АГРО или на място в дните на изложението.

* * *
За Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО:
БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника, продукти и услуги за селското стопанство. Организира се от Българската асоциация на търговците на агротехника. Изложението се провежда от 2010 г., като през годините спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци.

12-ото издание на БАТА АГРО през 2019 година беше най-голямото като площ в историята на изложението – в него участваха 187 фирми на повече от 37 700 кв.м изложбена площ. Посетителите за четирите работни дни бяха близо 15 400 души.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн