Поредна творческа вечер ще се проведе на Арт сцена „Квадратът“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

0 (3)Творческа среща „Игри – рисунки – забавления“ ще се проведе на 13 май (четвъртък) от 19.00 часа на Арт сцена „Квадратът“.

По време на нея арх. Михаела Захариева ще представи разказването в рисунки като удоволствие, игра и експеримент или кое (по)ражда илюстрацията. Ще бъдат показа два лични мини-проекта, а публиката ще се запознае и с вдъхновяващи илюстраторки като Беатрис Алеман и Калина Мухова.

Двамата потомствени архитекти – Мартин Бакърджиев и Александър Бакърджиев – са почитатели на настолните игри. След като имат до себе си и илюстратор в лицето на баща им – арх. Петър Бакърджиев, решават, че най-голямото предизвикателство е да създадат няколко свои игри. По време на срещата в едно от най-новите артистични пространства в Стара Загора те ще покажат как точно се прави игра.

Гост ще бъде и популярният старозагорски автор Никола Райков. Той ще представи своята лична история за успеха и предизвикателствата по пътя към него.

Събитието се организира от Община Стара Загора и САБ – дружество Стара Загора, и е част от поредица срещи, които стартираха през есента.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн