Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров с поздрав към военнослужещите по повод 6 май

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Zhivko Todorov 660„Уважаеми военнослужещи,
скъпи жители и гости на Стара Загора,

В историческия и народен календар на България има светли дати и празници, които ни зареждат с ново национално самочувствие, нови духовни сили и прилив на патриотизъм. Такъв празник за нас, българите е 6 май – Денят на храбростта. Ден, в който почитаме Свети Георги Победоносец. Тачим името на светеца-великомъченик, защото той е олицетворение на храброст и покровител на силните и смелите. 6 май е празник на Българската армия, чийто исторически път е осеян с много бойна слава.

На този ден скланяме глави в знак на признателност към всички доблестни български воини, жертвали живота си за свободата и независимостта на Отечеството. Днес българските военнослужещи достойно изпълняват своите задължения, свързани със сигурността на страната. С голям професионализъм и национално самочувствие подразделения на българската армия участват в запазването и поддържането на мира зад пределите на нашата родина.

Честит празник на имениците днес!

Приемете моите искрени пожелания за здраве, лично щастие, увереност и силна воля във всяко ново начинание! Носете с гордост името си! Нека Свети Георги Победоносец ни закриля, вдъхва смелост и увереност във всяко начинание!

Нека във всеки дом да има здраве, вяра и благоденствие!

Нека бъдем по-смели, по-успешни и по-добри“, се казва в поздравителния адрес на градоначалника.
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн