Празнична програма за 6 май в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

GergiovdenОбщинският фолклорен ансамбъл „Загоре“ ще зарадва жителите и гостите на Стара Загора с празничен концерт по повод 6 май – Ден на храбростта и празник на Българската армия. Той ще се проведе в празничния ден от 11.00 часа на площада пред Община Стара Загора. В програма влизат солови изпълнения на Мина Стойкова, Теодора Чалъкова, Йорданка Вълчанова, Цветелина Башкехайова и Веселин Василев, както и песни от репертоара на хора и оркестъра.

С начален час 11.00 е и музикално-танцов спектакъл с участието на АНПТ „Зорница“, ВС „Розов свят“, ДТС „Зорничка“ и ТФ „Димитров“, който ще се проведе на площад „Македония“ пред Народно читалище „Св. Климент Охридски-1858“.

На Гергьовден своя празник празнува старозагорското село Могила. От 13.00 часа на площада в населеното място ще започне концерт под надслов „Зелен, зелен Гергьовден“ с участието на Трупа за съвременно изкуство „Танцът на вятъра“.

В празничния ден за доброто настроение на старозагорци от 17.00 часа в парк „Пети октомври“ ще започне концерт на Общинския духов оркестър.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн