Георги Гьоков, БСП: Отново се налага да се водят битки за право на работа и доходи

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

0001ГГ0003 НМ ВБ сз„Днес е трудно да повярваме, че след толкова време и борби, много от болките и грижите на хората на труда не са преодолени и се налага отново да се водят ежедневните битки за право на работа, за доходи, за здравеопазване, за образование, за защита правата на работниците и служителите, и колкото да е странно за 21 век – за оцеляване“. Това каза народният представител Георги Гьоков пред събрали се социалисти и симпатизанти на левицата по повод 1 май в парк “Пети октомври“ в Стара Загора.

Левицата всяка година се събира на Деня на труда и работническата солидарност и иска промяна. „Същата тази промяна, която искат мнозинството българи и работници, и учители, и лекари, и служители. Скоро ни чакат избори и БСП отново ще заяви категоричната си загриженост за болката на обикновения човек, за тревогата на младите, които не си намират работа, за затрудненията на родителите да пращат децата си на училище, за работещите бедни, за нищетата на пенсионерите. Ние поставихме борбата с неравенствата в основата на своя икономически, трудов и социален дневен ред. Трябва да спечелим доверието на българите – за да се отървем от псевдо спасителите и популистите и да осигурим бъдеще за отечеството ни“, заяви депутатът.

„Наш дълг е да направим България особено атрактивна за младите и за всички бъдещи поколения, които да се реализират професионално в родината си. България има нужда от децата си – достойни и образовани“ – каза младият социалист д-р Неделчо Маринов.

Нека този празник да пребъде! Нека предадем мъдрия завет на историята на нашите деца и запазим частица от непокорния дух на борците за достоен и справедлив живот! Нека направим този свят по-добър и по-човечен!

Честит празник! – пожелават от БСП Стара Загора.

0002 НМ
#

share button


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн