Поредни дарения за медиците в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_0652158282017Обществен дарителски фонд Стара Загора направи поредното дарение във връзка с кампанията си в помощ на държавните и общински болници в борбата им с Covid-19. Дарението – мобилен, 6-канален ЕКГ апарат Contec ECG600G за Клиниката по инфекциозни болести към УМБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович” с ръководител проф. Пекова, бе връчено от Даниела Димова – директор на Обществения дарителски фонд.

Преди това на входната врата на Клиниката по инфекциозни болести е монтирана система за контрол на достъпа – електрическа брава с осигурени 45 безконтактни карти, както и паник-бутон. „Изключително благодарни сме за това съоръжение, което дава спокойствие на работещите при нас медици,“ сподели проф. Пекова. УМБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович”, Инфекциозна клиника и Общинската болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания получиха общо 55 кутии ръкавици в различни размери, които са и един от най-необходимите консумативи. Изброените до тук дарения са реализирани със средствата, в размер на 3 230 лв., дарени от Alltech България ЕООД, най-големия досега дарител в кампанията.

Специализираната болница за активно лечение за пневмо-фтизиатрични заболявания – Стара Загора“ получи – 50 комплекта спално бельо, дарени от Граждански клуб ЛИПА, на стойност 1 450 лв., както и две компютърни конфигурации с инсталиран програмен продукт, закупени с дарени средства от Търговско-промишлена палата и „Ритъм 4 ТБ“.

Постъпилите при нас финансови средства се оползотворяват на 100% в полза на медицинските заведения. Всички дарения са предварително съгласувани с ръководствата на болничните заведения. Ако желаете да се включите и да подкрепите медиците в борбата им с Covid-19, можете да дарите за кампанията по сметка:

Обществен дарителски фонд – Стара Загора
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
IBAN: BG02FINV915053BGN0DJ4D
Банков код: FINVBGSF
Основание: дарение

Или да разгледате другите ни кампании на платформата Дарителски кръг За Стара Загора – https://fund-sz.org/donate1/

IMG_0656IMG_0653
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн