Нови опции предлага мобилното приложение за градския транспорт в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Градски транспортБезплатното мобилно приложение за закупуване на билети за градския транспорт в Стара Загора беше обновено. От днес жителите и гостите на града ще могат да се възползват от новата функционалност на апрликацията – Transport Stara Zagora. Пътниците ще имат възможност да зареждат своите потребителски профили с билетни пакети, без да се налага да се редят на гише за тяхното закупуване.

Предлагат се три варианта за закупуване на превозни документи:
* Пакет от 20 билета без право на прекачване, заредени на електронен носител – 18.00 лева;
* Пакет от 40 билета без право на прекачване, заредени на електронен носител – 36.00 лева;
* Пакет от 80 билета без право на прекачване, заредени на електронен носител – 72.00 лева.

Целта на нововъведението е създаването на безконтактни възможности за обслужване на пътниците, ползващи услугите на градския транспорт. Алтернативният вариант предоставя по-удобен и хигиеничен начин пътниците да се придвижват в града.

Припомняме, че мобилното приложение беше създадено като част от проект „Модернизация и развитие на устойчив градски транспорт в град Стара Загора – II фаза“, финансиран от Оперативна програма „Региони в растеж 2014-2020″.
#

svz

сподели бутон


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн