За 7-ми април – Деня на здравето, Стара Загора благодари на медиците с фотоизложба

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

7 април-изложбаФотоизложба, посветена на старозагорските медици и медицински специалисти, под надслов „Стара Загора Ви благодари“ ще бъде открита на 7 април от 11,00 часа на алея „Стара Загора“ в парк „Пети октомври“. Ще бъдат показани 30 пана, представящи старозагорски медици, борещи се на първа линия в пандемията от COVID-19.

Идеята за изготвянето на експозицията е на Мария Младенова, подкрепена от Община Стара Загора. „Желанието ми беше по повод 7 април – Световния ден на здравето, да се изкаже благодарност и признателност към лекарите, които ежедневно се борят за нашето здраве и живот”, споделя авторката на фотографиите. Тя е категорична, че медиците и медицинските специалисти работят със сърце за своите пациенти.

В изложбата участие ще вземат медици от всички лечебни заведения, лекуващи пациенти с COVID-19, от Центъра за спешна медицинска помощ и общопрактикуващи лекари от Стара Загора.
#vvv

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн