БСП настоява пред РИК–Стара Загора да отвори Операта за приемане на изборните протоколи

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

P1430003Георги Гьоков, водач на листата на „БСП за България” в 27-ми МИР, е изпратил сигнал до РИК-Стара Загора, в който настоява да бъде отворена сградата на Държавната опера в областния град. Причината са изключително неподходящите условия, в които 1541 души от цялата област ще предават изборните протоколи след приключване на изборния процес тази вечер.

„След като посетих (заедно с кандидати за народни представители) мястото на приемане и видях, че са разположени военни палатки, където да изчакват членовете на СИК, които ще предават протоколите и останалите изборни книжа, смятам, че условията са изключително неподходящи”, пише в сигнала Гьоков и допълва: „Мястото е прогизнало от продължителния дъжд, в палатките и час преди края на изборния ден няма места за сядане и евентуална проверка на сложните протоколи. Хората, ангажирани с изборите, заслужават по-сериозно, по-отговорно и по-хуманно отношение за труда, който са положили в продължение на близо цяло денонощие”, заключва той, като настоява да се предприемат действия от РИК съобразно компетенциите й за опазване здравето на хората.

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн