Живко Тодоров стана Кмет на месеца в национален конкурс

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

1662Zhivko Todorov april 2020 - 1024Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров завоюва надпреварата за кмет на месец март в месечното издание на конкурса, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg. Темата на мартенското издание беше „Духът на Свободата“, посветено на честванията по повод Националния празник 3 март и 143 години от Освобождението на България.

Тодоров победи убедително със 76,36% пред своите съперници в категория „Общини с население над 50 хиляди жители. След него се нареди Иван Портник (кмет на Община Варна) със 17,78 на сто. Трети остана Здравко Димитров (кмет на Община Пловдив), събрал 5,86% от гласовете, споделят организаторите след обобщаване на резултатите.

Припомняме, че в навечерието на Националния празник Трети март алпинисти монтираха 32-метров трикольор на емблематичния паметник на Самарското знаме на мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора“. Хиляди старозагорци и гости на града отрупаха с цветя Мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора“ в знак на почит и признателност към знайните и незнайни герои, извоювали Свободата на България.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн