Започва ремонт на проблемни пътни участъци в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_3918IMG_3915От днес започнаха ремонтните работи по поддържане на уличната мрежа в Стара Загора. „Положителните дневни температури и очертаващото се трайно затопляне позволява стартирането на текущи ремонти по запълване на образували се дупки през зимния сезон по пътното платно, както и коригиране на дъждоприемни и ревизионни шахти“, съобщиха от дирекция „Строителство и инвестиции“ в Община Стара Загора.

Дейностите започнаха от ул.“Августа Траяна“ на изток от бул.“ Св. Патриарх Евтимий“ и по график ще се продължи работата по улиците “Промишлена“, „Войвода Стойчо Черногорски“, „Христина Морфова“ и всички проблемни участъци. „След зимния сезон е утвърдена практика да се обиколи уличната мрежа и по главните и второстепенни артерии да се определи кои конкретно да бъдат ремонтирани“, уточниха още от местната администрация.

Общата площ по изкърпването на улиците, която ще бъде обновена чрез фрезоване, полагане на гореща асфалтова смес и уплътняване, е 12 000 кв. метра.
#svz

социално споделяне


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн