Красимир Вълчев с хеттрик и победа срещу отбора на МГЕРБ във футболна Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

NAS05165Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Старозагорски избирателен район Красимир Вълчев и капитан на отбора реализира три точни удара за All Stars във вратата на МГЕРБ по време на демонстрационен мач в рамките на двудневния турнир по мини футбол за Купата на ГЕРБ в Стара Загора.

Министърът на образованието и науката показа завидно добра физическа форма. По време на редовното 28-минутно време, което завърши 5:5, той порази мрежата на противниковия отбор два пъти. Крайният резултат 10:8 за All Stars дойде след изпълнението на дузпи, като автор на едната от тях беше водачът на листата. Част от тима бяха още кандидатите за народни представители арх. Мартин Паскалев, Живко Бончев; Радостин Танев излезе на терена с фланелката на младежката организация на ГЕРБ.

Красимир Вълчев връчи Купата на ГЕРБ на шампиона в 10-ото издание на турнира, организиран от младежката организация на партията в Стара Загора – отбора на еДинамикс. Тимът спечели финалната среща с 3:1 срещу отбора на ТЕЦ „Марица-изток 2“. Вторият в класирането получи своя приз от Радостин Танев.

Проф. Йордан Иванов от Минно-геоложкия институт връчи на Красимир Вълчев от името на академичното ръководство на висшето учебно заведение наградата „Будител № 1“ под формата на позлатена футболна обувка. „Показахте, че сте в оптимална физическа форма и изненадахте вратаря на противниковия отбор. Убеден съм, че представянето на 4 април, когато е важната селекция за националния отбор на държавата, също ще бъде отлично. Краси е човек с пословично трудолюбие, знание и благородно отношение към хората. Благодарни сме за това, което прави за образованието, за ученическия и студентския спорт “ – заяви проф. Иванов.

В турнира за Купата на ГЕРБ в Стара Загора се съревноваваха 24 отбора. Състезанието се проведе без публика, при спазване на противоепидемичните мерки.

krasimir-valchev-01(1)656953778432Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн