Красимир Вълчев, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Старозагорски район: Поздравявам футболната общност на Стара Загора! Това е спортът, който ни сплотява като отбор

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

valchev-turnir-1valchev-turnirВодачът на листата на ГЕРБ – СДС в Старозагорски избирателен район Красимир Вълчев, кандидатът за народен представител Радостин Танев и Любен Дилов-син, водач на листата в Бургаски район, дадоха старт на 10-ия турнир по мини футбол за Купата на ГЕРБ в Стара Загора. В него участват 24 тима.

„Поздравявам всички трениращи и обичащи футбола. Това е играта, която ни прави по-спортуващи и сплотени като отбор. Имах желание още днес да се включа в турнира, но ангажиментите са много и ми се налага да изчакам до утре“ – каза по време на откриването на състезанието Красимир Вълчев. Той сподели, че играе футбол редовно, но силните му емоции са свързани с игрищата в Стара Загора. „Бил съм почитател на испански и английски отбори, най-скъпият ми спомен обаче е от 1986 г., когато „Берое“ стана шампион на България. Поздравления за цялата футболна общност на Стара Загора. Пожелавам успех на турнира и много футболна енергия!“ – каза водачът на листата на ГЕРБ – СДС.

„Този турнир е невероятна традиция! Поздравявам ви и се надявам да ме поканите и на 20-ото му издание“ – обърна се към организаторите Любен Дилов-син.

Кандидатът за народен представител от Старозагорски избирателен район Радостин Танев пожела най-добрият отбор заслужено да победи.

Двудневният турнир се провежда на 27 и 28 март на игрищата зад Централна поща и в двора на Езикова гимназия „Ромен Ролан“, при строго спазване на противоепидемичните мерки и без публика. В неделя от 16:30 часа ще се състои демонстрационен мач между отборите All Stars и МГЕРБ, а шампионите ще вдигнат купата в 17:30 часа.

На 27 март се проведе и турнир по бадминтон за Купата на ГЕРБ в Стара Загора, който привлече над 20 участници. Спортното събитие беше открито от кандидата за народен представител Радостин Танев, който се класира на второ място, след колегата си от 44-ото Народно събрание Борис Кърчев. Третото място завоюваха кандидатът за депутат арх. Мартин Паскалев и Християн Христов. При жените, кандидатите за народни представители Бояна Танева и Петя Чакърова се класираха съответно на второ и трето място.

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн