Излезе класирането за детските градини в Стара Загора. Приети бяха 836 деца

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Detska gradina Kambanka ODMVRДнес излезе класирането за прием на деца в детските градини в Стара Загора.Приети са 836 старозагорчета. 748 от тях ще постъпят в най-желаната от забавачница, посочена като първо желание. 62 от децата са приети по второ желание, а 26 – по трето или следващо.

Записването на всички класирани деца трябва да стане от 29 март до 9 април включително. Децата, родени през 2018 г. и приети в първа група, постъпват в детската градина през месец септември.

Сред новоприетите малчугани, които ще започнат първа група наесен, има 26 двойки близнаци и една тройка тризнаци, която ще прекрачи прага на Детска градина № 20 „Мир“.

Броят на некласираните днес деца е 140. Те ще вземат участие в следващото класиране. То ще бъде на 11 юни 2021 г. Според утвърдения график ще има обявено и трето класиране на 20 август.

Настоящата обстановка изисква да се спазват всички въведени противоепидемични мерки и при възможност да се избягва прекият контакт. Затова записването на децата ще става по телефон или на имейл на детската градина, а необходимите документи ще бъдат предоставени в детското заведение по график, определен от директора, за да се избегне струпването на хора.

В класирането за постъпване в детска градина участват децата, родени през 2015, 2016, 2017 и 2018 година.

Броят на детските градини в Община Стара Загора е 28. Всички те са реновирани и предлагат отлични условия за децата.
#

gerb

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн