Избиратели към БСП: Спасете българското село!

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

sn_01 (1)«БСП е единствената партия, която може да спаси българското село. Ако вие не го направите, ще изчезнат не само българските села, ще изчезне България. Не се занимавайте с Бойко Борисов, по-добре спасявайте България, те ГЕРБ ще си заминат до година, две като ги свалите от власт, както стана с другите хрантутници преди тях. Спечелете изборите и сложете нов път за развитие на България. Ние ще помагаме.“

Така бай Тодор от старозагорското село Пшеничево се обърна към кандидатите за народни представители от «БСП за България» от 27-и изборен район. Социалистите, заедно с представители на Общинския съвет на БСП, при спазване на епидемиологичните мерки, се срещнаха с жители на селата от община Стара Загора

«Забравени от управляващите, хората споделиха болките и тревогите си с надеждата някой да им обърне внимание. Не скриха и натиска, който се оказва върху тях от страна на кметове и кметски наместници да гласуват на предстоящите избори за определена политическа сила», споделиха впечатленията си от срещите социалистите.

„Хората, с които разговаряхме, са отчаяни и като че ли са се примирили с едно такова отношение от страна на тези, дето управляват вече повече от 12 години страната. Не вярват, че когато в продължение на 11 години се наливат пари за разкрасяването на Стара Загора, ще дойде време да се ремонтират и техните разбити и невидели асфалт улици“, каза председателят на ОбС на БСП Валентина Бонева.

„Спиране на разрухата и обезлюдяването в българските села или поне силното забавяне на тези процеси са възможни. Осигуряване на нормална жизнена среда и по-добър социален стандарт в селата и селските райони е възможно. Необходимо е познаване на проблемите и промяна в подхода при решаването им“, сподели водачът на листата на «БСП за България» Георги Гьоков. Той припомни последователната политика на БСП всяко село, всеки селски кмет да разполага с бюджет, чието изразходване да бъде решавано на общоселско събрание, а всички неща, които се случват в селото да са резултат на обществен консенсус и контрол.

«БСП е единствената партия, която е алтернатива на сегашното управление на ГЕРБ. Затова на 4.04. нека изберем бюлетината на ПРОМЯНАТА – № 4», призова Гьоков.

sn_03

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн