Над 20 футболни тима ще се съревновават за Купата на ПП ГЕРБ в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

medali-Kupa-GERBТрадиционният турнир по футбол на малки вратички тази година събра 24 отбора. Десетото юбилейно издание на любителското състезание ще стартира в събота, 27 март, от 9:00 часа. Официалното откриване ще се състои в 10:45 часа. Срещите ще се играят паралелно на двете специализирани игрища – на Езикова гимназия „Ромен Ролан“ и зад сградата на Централна поща.

Финалните срещи ще бъдат на 28 март от 9:00 часа. В 16:30 часа на игрището зад Централна поща ще се състои специален демонстрационен мач между тимовете All Stars и МГЕРБ.

Шампионите от 10-ия футболен турнир ще вдигнат Купата на ГЕРБ в 17:30 часа. Наградите, осигурени от Младежката организация на ГЕРБ в Стара Загора, са отново атрактивни – ваучери за спортни екипи и футболни топки. И тази година ще има специални призове и изненади за най-добре представилите се играчи.

Заради въведените допълнителни ограничения срещу разпространението на COVID-19, футболните срещи ще се играят без публика, при спазване на противоепидемичните мерки.

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!
#svz

share button


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн