В Стара Загора организират обучение за младежки работници

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

156353102_4041804195843183_8304302437581118085_o (1)Интензивно онлайн обучение за младежки работници и педагогически специалисти организират Международният младежки център в Стара Загора и Съветът на Европа.

Международният младежки център е първият в България, удостоен със Знака за качество на Съвета на Европа. В резултат на дългогодишното успешно сътрудничество и по покана на екипа на центъра, експерти от Съвета на Европа ще организират онлайн обучение за младежка работа.

Тренингът е предназначен за младежки работници, педагогически специалисти и доброволци. В рамките на три месеца участниците ще се запознаят с основните характеристики на младежката работа, приоритетите на Съвета на Европа в сектор „Младеж“ и принципите на работа по темата „Права на човека“.

Обучението комбинира онлайн модули, уебинари и практически задания, и е отлична възможност за повишаване на знанията и уменията на специалистите, ангажирани с обучението и ограмотяването на млади хора.
#vvv

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн