Даниела Лекина, БСП: Ще работя за ефективни законодателни инициативи

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

108.Даниела-Лекина“Ще работя за ефективни законодателни инициативи и политики, свързани с по-добри условия на труд на работниците и служителите”, заяви кандидатът за народен представител от “БСП за България” с номер 4 в бюлетината Даниела Лекина. В своята платформа БСП поставя акцент върху подобряване живота и работата на всички трудещи се хора, както и за по-добро заплащане на труда. Нейните приоритети са:

* Подобряване на социалната среда за живот;
* Адекватно заплащане на труда по професии;
* Силно развита икономика в Старозагорски регион.

Даниела Лекина се включи в тази кампания с идеята да работи за една по-добра България. “Работя в сферата на трудовото право. Преминала съм през различни нива в йерархията и смея да твърдя, че отлично познавам проблемите и приоритетите в тази област”, казва за себе си юристката, която е осма в листата на левицата.

Лекина поздравява избирателите на област Стара Загора:

“Вчера настъпи астрономическата пролет. Това е сезонът, който свързваме с радостта и надеждата. Тази година ние, социалистите, очакваме пролетта на 4.04. да ни донесе победа с бюлетина № 4, промяна и по-добър живот за всички. Честита пролет!”

Даниела Лекина е на 41 г., магистър по право. Специалист в областта на трудовото право и социалната политика. Втори мандат общински съветник от БСП. Омъжена, с едно дете.

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!#

сподели бутон


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн