Има готовност за разкриване на дежурна детска ясла и детска градина в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Deca v detska gradinaЗа времето от 22 до 31 март Община Стара Загора има готовност при нужда да бъдат разкрити дежурни детска ясла и детска градина, които да бъдат посещавани от деца на лекари, медицински сестри и санитари работещи в COVID-отделения, както и на хора с други професии, които са на първа линия в борбата със заразата.

Предвижда се това да бъдат:
* Детска градина №2 „Зорница”, която се намира на ул. „Стефан Стамболов” №35. Телефон за връзка 042 646 013 – директор Алис Явашева;
* Детска ясла №7 „Еделвайс”, която се намира на ул.”Княз Александър Батенберг” № 30. Телефонът за връзка с директора Славейка Георгиева е 042 622 245.

Нуждаещите се родители трябва да подадат заявления на място в детското заведение и да представят здравния картон на детето, който удостоверява докога то е посещавало ясла или градина и че не е било в контакт със заразно болни. Освен това родителите трябва да представят и служебна бележка, удостоверяваща местоработата им.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн