Община Стара Загора с номинация за честванията по повод 3 март в конкурса „Кмет на месеца” на Kmeta.bg

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Branitelite_na_StZagora 660Кметът на община Стара Загора Живко Тодоров е номиниран за кмет на месец март в месечното издание на конкурса, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg. Мартенското издание е посветено на честванията по повод Националния празник Трети март и 143 години от Освобождението на България на тема „Духът на Свободата“.

Към момента Тодоров води убедително с 64,7% пред своите съперници в категория „Общини с население над 50 хиляди жители“ – Иван Портних (кмет на Община Варна) и Здравко Димитров (кмет на Община Пловдив).

Припомняме, че в навечерието на Националния празник Трети март алпинисти монтираха 32-метров трикольор на емблематичния паметник на Самарското знаме на мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора“. Хиляди старозагорци и гости на града отрупаха с цветя Мемориалния комплекс „Бранителите на Стара Загора“ в знак на почит и признателност към знайните и незнайни герои, извоювали Свободата на България.

Конкурсът Кмет на месеца се провежда в три категории – големи, средни и малки общини, като във всяка има по 5 предложения.

Гласуването ще продължи до 31 март (включително) на платформата https://www.kmeta.bg

1 (25)
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн