Георги Гьоков: Явяваме се на избори, за да решаваме проблемите

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

1.Георги ГьоковБСП се явява на тези избори с ясна, точна програма и с желанието не да управляваме самоцелно, а да решаваме многото проблеми, които са натрупани след това управление. Това заяви в предизборен дебат, организиран от Радио Стара Загора, Георги Гьоков, водач на листата на „БСП за България” за 27-и Старозагорски избирателен район в изборите за 45-то Народно събрание.

Според Гьоков най-съществените предизвикателства за бъдещото управление са ниски доходи, масова бедност и неравенството, екологията, отчайваща демографска картина, влошено здравеопазване, корупцията, нереформирана съдебна система, задълбочаващите се регионални различия.

„За всеки проблем имаме готови решения в програмата ни „Визия за България”, в подготовката на която участваха водещи експерти и можем с летящ старт да започнем решаването им”, уточни той. „Държавата трябва по-категорично да се намеси в създаване на по-добри условия за развитие на икономиката, подкрепа на уязвимите групи от населението, преизчисляване на пенсиите на всички пенсионери, което досега не намери подкрепа в управляващото мнозинство. Повишаване на доходите чрез адекватни данъчни облекчения, което ще задържи младите хора и ще върне някои от тях тук”, допълни Гьоков.

Той подчерта, че за Старозагорския регион продължава да бъде предизвикателство за бъдещото управление изграждането на нови връзки с магистрала „Тракия” и решаването на сериозния проблем – съдбата на източномаришкия комплекс. БСП и партньорите й предлагат за „Марица изток” решение, което касае не само региона, но и страната – енергийните ресурси да бъдат използвани до последно, а възможностите на „зелената сделка” да се използват за изграждане на заместващи мощности.

“Ние поставяме на дневен ред пред бъдещите депутати да се върне доверието в демокрацията и институциите, защото през последните години се загуби тотално доверието в тях, да се възстановят нормалните икономически отношения и държавата да играе много по-голяма роля, отколкото досега, за решаване на проблемите в социалната сфера” – каза водачът на листата.

В заключение Георги Гьоков заяви, че всички натрупани през последните години проблеми могат да се решат само чрез ПРОМЯНА, за която всеки може да помогне, като избере на 4.04. бюлетина №4 – гласът на истинската промяна.

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн