Георги Гьоков: Жените изпълват живота ни с енергия, красота и подкрепа

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Гьоков с жени - социалистки„Жените изпълват живота ни с енергия, красота и подкрепа. Тяхната борбеност и целеустременост – както за правата им и за равенство между половете, така и за създаване на условия за по-добър живот – увлича до национални успехи и до световни постижения”, каза водачът на листата „БСП за България” Георги Гьоков днес пред жени-социалистки от Стара Загора по повод 8 март. Той пожела да са живи и здрави и да се поздравят на 5-ти април с победа на номер 4 в бюлетината заради България, и да живеем добре в родината.

„Жените сме по-борбените, по-организирани, здраво стъпили на земята, с мисия в живота. Ние създаваме и възпитаваме живот и пазим семейните ценности, а това е най-важното в обществото”, каза председателят на Общинския съвет на БСП-Стара Загора Валентина Бонева. По думите й българските мъже винаги са разчитали изключително много на жените и вярва, че на изборите ще се поздравят с успех, заради програмата и приоритетите на коалиция „БСП за България”.

„Най-важното, което трябва да помнят младите е, че жената трябва да е здрава и твърдо да отстоява ценностите, така винаги ще успява” – каза 94-годишната социалистка Ганка Добрева.

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн