Искра Михайлова води листата на “Възраждане” в 27-ми Старозагорски избирателен район

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Iskra Mihailova Vazrazhdane StZ predsedatelУчастниците в листата са избрани и подредени от местните организации. Всички кандидати живеят в областта, а средната им възраст в листата е 35 години.

За водач е избрана Искра Михайлова, председател на Възраждане – Стара Загора, член на Организационния съвет на партията и първи мандат общински съветник в Общински съвет Стара Загора. Искра Михайлова е специалист “Връзки с обществеността”, има дългогодишен стаж. В момента се занимава с частен бизнес. На 38 години е, семейна, с едно дете.

Втори в листата е Димитър Пашев, на 34 години, председател на Казанлъшката организация. Член е на Организационния съвет на партията, учител по български език. Магистър по управление на образованието, той е и председател на шахматен клуб, треньор по шахмат.

Възраждане ще проведе предизборната си кампания под наслова “Повярвай в България”.

На следващите места в листата за народни представители на “Възраждане” в 27 МИР са:

3. Ива Ангелкова, организационен секретар на Възраждане – Стара Загора, магистър инженер Екология и опазване на водите, магистър Индустриален мениджмънт, с дългогодишен стаж  в производствени предприятия в областта на екологията и безопасността на работното място.
4. Д-р Калин Калинов, 33 г., д-р по химия от БАН, магистър Анализ и контрол на храните, бакалавър Технология на етеричните масла, парфюмерията и козметиката, с трудов стаж в хранително-вкусовата индустрия.
5. Тодор Делчев, 32 г.,  магистър инжежер по Автоматика и системи за управление. Работи по специалността си.
6. Симеон Шопов, 32 години, магистър Авиоинженер по образование, работи като инженер- конструктор в отбранителната промишленост.
7. Галин Динев, 29 години, семеен, с едно дете. Студент по аграрна икономика. Работи в сферата на животновъдството и ветеринаро-медицинските дейности.
8. Михаил Атанасов, 26 г., специалист по иранистика, следва Международни отношения.
9. Анелия Димова, 37 години, юрист по образование, мениджър в международна компания, майка на две деца.
10. Стилян Христов, 33 години, студент по Екология, работи в сферата на логистиката и услуги.
11. Веселина Симанова, 62 г., магистър начална педагогика, магистър логопед, работи като учител.

Софийски градски съд е отхвърлил иска по делото за забраната на Възраждане, съобщиха от партията.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн