“Ауди” остави на място пешеходец край Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

lampa-2aНа 15.02.2021 г. около 18,40 ч. в землището на Стара Загора, по път ІІ-66, км.57 (на 4 км източно от Стара Загора – ред.), сe e движел л.а. “Ауди”, управляван от 37-годишен мъж от Стара Загора. Поради неустановена към момента причина автомобилът е блъснал пешеходец на пътното платно – неустановено лице от мъжки пол, който е починал на място.

Пътуващият на предната дясна седалка мъж на 31 г. от Стара Загора е откаран в УМБАЛ “Проф. д-р Ст. Киркович”, където е обслужен амбулаторно и е освободен без опасност за живота, с контузия на гръдния кош.

При тестване на водача с техническо средство за употреба на алкохол и наркотични вещества е отчетен отрицателен резултат. В сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Стара Загора е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 343, ал. 1 от НК. Водачът е задържан за срок до 24 часа в Първо РУ – Стара Загора.

От 15 часа днес ще се проведе брифинг на Окръжна прокуратура – Стара Загора и ОД на МВР – Стара Загора по повод тежко пътнотранспортно произшествие. Изявление ще направят Дичо Атанасов, окръжен прокурор на Стара Загора, и ст. комисар Стоян Стоянов, директор на ОД на МВР – Стара Загора.

Още по темата:
Високата скорост на Аудито е разкъсала пешеходеца, части от тялото са се озовали в купето
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн