Със съвременна безжична аудио гид система се сдоби Регионалният исторически музей в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

DSC_2162Регионалният исторически музей в Стара Загора се сдоби със съвременна безжична аудио гид система, която създава удобство в провеждането на беседи на открито и възможност за спазване на дистанция вътре в музейните обекти. Системата включва микрофон, безжични устройства и слушалки за посетителите.

Устройствата са дарени на РИМ – Стара Загора от туроператорски фирми във връзка с опознавателния тур на града, който се проведе през месец октомври миналата година. Тогава над 50 туроператори от цялата страна се запознаха със старозагорските забележителности. Мероприятието бе реализирано по инициатива на туроператори от Стара Загора с подкрепата на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите и Община Стара Загора. Решението средства от събитието да бъдат дарени за закупуването на аудио гид системата е взето на заседание на Консултативния съвет по туризъм от октомври 2020 г.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн