Качествено онлайн обучение утвърждават в Пето основно училище

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за мобилни телефони >>>

41861680-2339211736095449-6971617771297701888-n_origВ условията на обучение от разстояние на учениците от 5, 6 и 7. клас в Пето основно училище „Митьо Станев“ – Стара Загора, преподавателите залагат на качеството чрез непрекъснато усъвършенстване на онлайн обучението.

За ефективно усвояване на учебния материал всички ученици, както и желаещите родители, са обучени за работа с различни платформи и програми. Днес училището разполага с необходимия ресурс за прилагане на интерактивни методи на преподаване – всеки преподавател има служебен лаптоп, всички ученици в отдалечена среда на обучение са осигурени с лаптоп, един кабинет е оборудван с интерактивен дисплей тип 4, повечето учители разполагат с графичен таблет за работа.

Добри и иновативни практики се прилагат ежедневно от педагогическия колектив. В специално видео, изработено от няколко учители, се показва утвърждаването на училището като мотивираща и подкрепяща институция.

Работи се за превръщането на учебната среда в позитивна и подкрепяща квалификацията на педагогическите кадри, както и върху партньорството с родителите, без чиято подкрепа и разбиране няма да ги има и положителните резултати, убедени са от ръководството на училището.
#

spodelime


echo
Copyright © 2021 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн