Задържаха крадец на бира от денонощен магазин в Казанлък

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за мобилни телефони >>>

_Temida-2 NK-NPKРайонна прокуратура – Стара Загора – Териториално отделение – Казанлък привлече като обвиняем А.Г., на 39 г., за това, че в периода 05.01.2021 г. – 22.01.2021 г., в гр. Казанлък, в условията на продължавано престъпление, е отнел чужди движими вещи от денонощен магазин в гр. Казанлък, собственост на другиго (юридическо лице), без негово съгласие с намерение противозаконно да ги присвои. Деянието е извършено в условията на повторност, в немаловажен случай – престъпление по чл.195, ал.1, т.7 вр. чл.194, ал.1 вр. чл.28, ал.1 вр. чл.26, ал.1 от Наказателния кодекс.

В хода на разследването са били извършени разпити на свидетели, събрани са писмени доказателства. Установено е, че А.Г. е отнел 11 броя бутилки бира от 2 литра, на обща стойност 32,89 лв., от денонощен магазин, находящ се в гр. Казанлък, на ул. „Александър Батенберг“ . Обвиняемият е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Районна прокуратура – Стара Загора да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив
#

spodelime


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн