Международният младежки център в Стара Загора ще представи публичен отчет за дейността си

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
MMC 660На 20 януари (сряда) от 11.00 часа ще се проведе публичен отчет за реализираните дейности и постигнатите индикатори на Международния младежки център в Стара Загора за второто полугодие на 2020 г. Събитието ще се проведе онлайн в платформата Google Meet на следния линк: https://meet.google.com/cqn-iadj-pqk

През изминалата година Община Стара Загора спечели проект за разширяване дейността на Международния младежки център. Одобрената безвъзмездна финансова помощ за проекта “Международен младежки център – мисли локално, действай глобално!”, по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи” е насочена към надграждане на дейността на центъра и разширяване на обхвата на ММЦ.

Екипът за управление на проекта и екипът за изпълнение на младежките дейности отправят покана за участие в онлайн събитието към всички партньори, млади хора и заинтересовани страни.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн