Автобусите и тролейбусите в Стара Загора – до 19 ч. на 31 декември и от 9 часа на 1 януари

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Avtobus gradski transport 660По време на Новогодишните празници, в периода 31 декември – 3 януари включително, автобусните и тролейбусни линии, обслужвани от „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД, ще се изпълняват, както следва:

На 31 декември градските линии ще се изпълняват през целия ден по разписание. Последните курсове на транспортните средства ще бъдат с час на тръгване от първа спирка до 19:03 часа. При извънградските линии курсовете ще се изпълняват с начални часове на тръгване от първа спирка до 18:05 часа.

В първия ден на 2021 година курсовете на градския и извънградски транспорт ще се изпълняват с неделно разписание с начален час на тръгване 09:00 часа.

На 2 и 3 януари градският транспорт ще се движи с неделно разписание.

Актуалните промени в разписанието на автобусните и тролейбусните линии, обслужващи територията на община Стара Загора може да намерите тук >>>  и тук.

Община Стара Загора напомня на пътуващите граждани да спазват висока лична хигиена при пътуване, да носят необходимите предпазни средства, както и да се информират своевременно за актуалните маршрутни разписания на градския и междуградския транспорт.

Ръководството на дружеството пожелава на всички старозагорци весели празнични дни.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн