Приключва ремонтът на 12 км от АМ “Тракия” между Белозем и Оризово

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
AMT Lot 2 - 02 05 2011_2Днес – 22 декември, приключва ремонтът в платното за София в 12-километровия участък от автомагистрала „Тракия“ между пътните възли „Белозем“ и „Оризово“, съобщиха от Агенция “Пътна инфраструктура”.

Отсечката е с нова асфалтова настилка, подобрено отводняване, нова хоризонтална маркировка, пътни знаци и ограничителни системи.Досега движението преминаваше в ремонтираното платно за Бургас. Строителните дейности стартираха в началото на октомври, като първо бе обновено платното за Бургас, а след това и в посока към столицата. Те са част от започналия поетапен ремонт на общо 52 км от АМ „Тракия“.

Изпълнителят на обектите – държавното дружество „Автомагистрали“, което отговаря за поддържането на участъците от АМ “Тракия” и АМ “Хемус”, работи максимално мобилизирано, за да може предвидените строителни дейности да приключат преди предстоящите Коледа и Нова година.
#vvv

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн