Още 10 двойки сключват граждански брак до края на 2020 в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Svatba 660464 двойки са сключили граждански брак през 2020 година в Община Стара Загора до момента, сочи справката за съставените актове по гражданско състояние за събития, регистрирани на територията на града. До края на годината има заявени още 10 сватби, като последната е насрочена за 17.30 часа на 30 декември.

В Стара Загора са се врекли във вярност на своите половинки 70 чужди граждани, като е сключен брак и между двама полски граждани. 72 двойки от Стара Загора са извършили своето бракосъчетание в чужбина през годината.

Безпрецедентната ситуация и противоепидемичните мерки са отказали близо 100 двойки да си кажат заветното „Да“, като най-предпазливите са отменяли насрочени дати по няколко пъти, докато подпишат, разказват от дирекция „Гражданско състояния“. От там допълват, че една от най-предпочитаните дати за сключване на брак през тази година е била 20 февруари. Младоженците вярват, че 20.02.2020 и еднаквите цифри ще им донесат щастлив семеен живот.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн