Незаконен пункт за продажба на горива разкриха служители на Участък Гурково при РУ Казанлък

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Иззети са общо 1700 литра дизелово гориво и 130 литра бензин. Двама са задържани за срок до 24 часа
*
снимка 1До разкриването на незаконната дейност се стигнало, след като на 1 декември на уширение на третокласен път между Гурково и с. Конаре била извършена полицейска проверка на товарен автомобил „Ивеко Дейли“ с намиращи се в него баща и син на 49 и на 19 години. В товарния отсек на автомобила служители на Участък Гурково при РУ Казанлък открили помпа с разпънати маркучи и осем метални варела с вместимост от по 200 литра, съдържащи различно количество дизелово гориво. При последвала допълнителна проверка в дома на двамата в Гурково е установен гараж, пригоден за продажба на горива. Там полицаите открили съд с вместимост от 1000 литра, съдържащ дизелово гориво, с прикрепени брояч и пистолет за зареждане на горивото. В помещението са намерени и различни по вместимост пластмасови бутилки, съдържащи бензин и дизелово гориво. Иззети са общо 1700 литра дизелово гориво и 130 литра бензин, както и товарният автомобил.

Двамата са задържани за срок до 24 часа. В РУ Казанлък е започната проверка за извършено престъпление по чл. 234 от НК, която продължава съвместно със служители на Агенция „Митници“, Пловдив.

снимка 3снимка 2
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн